Goran Mihalj - fantazijske novčanice
+2
zviscevic
MinesweePer
6 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Goran Mihalj - fantazijske novčanice
Rango je napisao/la:Hvala, ali zasad nemam ambicija na tom polju. Da mi je se nekako domoći nekog programa pomoću kojeg bi se slika obradila tako da izgleda kao detalj s novčanice, odnosno da bi osobe na novčanicama bile sačinjena od linija, a ne da bude "prava" slika. Zasad sve ovo smatram skicama, pa dok ne napravim nešto s čime bi se ponosio, neću se upuštati u pokušaje da tiskam. Hvala svejedno na pohvalama.kronen je napisao/la:.. ne sumnjivo da imate velikog potencijala i kreativnost za izradu krasnih novčanica, no probajte taj potencijal iskoristiti u ostvarenju istih novčanica koje bi ostale trajni pečat u vremenu... probajte u dogovoru s numizmatičkim društvima, ili drugim organizacijama ostvariti slične projekte! zasigurno ce biti prepoznati i u međunarodnom okruzenju i domacem...,
Ja za sada nisam naletio na program koji uspječno konvertira crtež u linije. Dakle, ostaje jedino da se to ručno napravi (što se portreta tiče). Ostalo se već nekako može.
.. da znam za Justina i njegove prve radove, sto reci, odlicno to radi!
Nelegalna prodaja fantasy novčanica
Danas me je moj facebook kolega uputio na ebay stranicu gdje neki prodavač prodaje moje radove.
http://www.ebay.com/itm/CROATIA-10-kuna-2011-G-280-UNC-/160928398058?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14135%26meid%3D5590204644284010078%26pid%3D100015%26prg%3D1085%26rk%3D1%26sd%3D160928398058%26
I to za manje-više 30 USD!!! I s oznakom "RARE"
Trebam li reagirati i prijaviti ga ebay administratorima? A i malo sam uvrijeđen jer me uopće nije pitao za dopuštenje za tisak, koje bi dobio...
Da ne bi bilo zabune, ja sam Rango, ovo je account s mojim novim nadimkom kojeg sam odabrao sukladno temi skupljanja....
http://www.ebay.com/itm/CROATIA-10-kuna-2011-G-280-UNC-/160928398058?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14135%26meid%3D5590204644284010078%26pid%3D100015%26prg%3D1085%26rk%3D1%26sd%3D160928398058%26
I to za manje-više 30 USD!!! I s oznakom "RARE"
Trebam li reagirati i prijaviti ga ebay administratorima? A i malo sam uvrijeđen jer me uopće nije pitao za dopuštenje za tisak, koje bi dobio...
Da ne bi bilo zabune, ja sam Rango, ovo je account s mojim novim nadimkom kojeg sam odabrao sukladno temi skupljanja....
Angry Bird- Broj postova : 9
To svakako nije u redu. Možeš poslati mail eBay-u. Oni reagiraju na takve stvari.
zviscevic je napisao/la:To svakako nije u redu. Možeš poslati mail eBay-u. Oni reagiraju na takve stvari.
Imaš "Report item" na stranici.
Mogao ih je barem pravilno izrezat
Isprika će vjerojatno biti - a nisam mogao naći autora da ga pitam za dopuštenje pa sam posudio dizajn
U svakom slučaju jako jadno
Isprika će vjerojatno biti - a nisam mogao naći autora da ga pitam za dopuštenje pa sam posudio dizajn
MinesweePer- Broj postova : 259
Upravo jesam. I još je prodao 4 komada po 30$ Žao mi je ljudi koji su to kupili!zviscevic je napisao/la:To svakako nije u redu. Možeš poslati mail eBay-u. Oni reagiraju na takve stvari.
Skinuo je moje slike ili s facebooka ili odavdje. Odakle god da jest, mogao je pitati. iako je čovjek koji se ozbiljno time misli baviti, dobio bi sliku u boljoj rezoluciji. Meni bi bila čast da se tako nešto moje prodaje. Ovako, netko bi me mogao povezati s nečasnim radnjama.MinesweePer je napisao/la:Mogao ih je barem pravilno izrezat
Angry Bird je napisao/la:Upravo jesam. I još je prodao 4 komada po 30$ Žao mi je ljudi koji su to kupili!zviscevic je napisao/la:To svakako nije u redu. Možeš poslati mail eBay-u. Oni reagiraju na takve stvari.
A prijavi ga HNB jer se to ne smije raditi. Možeš ti napraviti dizajn, ali tiskanti novčanice RH, pa da piše gore "kuna" je već ozbiljna stvar. Da barem piše SPECIMEN, ajde. Ali ovako nije šala...
Hahahaha koji bi to smijeh bio da nadrapa zbog toga, bilo bi zasluženo, ali mislim da ipak ne bi bilo nikakvih sankcija budući da znamo u kojoj državi živimo.
Može dobiti ban na ebayu i to bi mu bilo dosta. nisam viđao ovo na aukcije.hr, iako sam ga viđao tamo kao prodavačaMinesweePer je napisao/la:Hahahaha koji bi to smijeh bio da nadrapa zbog toga, bilo bi zasluženo, ali mislim da ipak ne bi bilo nikakvih sankcija budući da znamo u kojoj državi živimo.
na aukcijama se očito nije usudio staviti jer se boji da ga netko ne otkrije...
bilo bi dobro da ga ebay opali po paypalu ili moneybookersu pa da tu lovu treba proslijedit tebi
bilo bi dobro da ga ebay opali po paypalu ili moneybookersu pa da tu lovu treba proslijedit tebi
ne radi se tu o lovi. nije meni do toga. nego mi je žao ljudi koji su očito smeće platili 30$MinesweePer je napisao/la:na aukcijama se očito nije usudio staviti jer se boji da ga netko ne otkrije...
ma znam, ja se zafrkavam malo da ne bude sve tako crno
MinesweePer je napisao/la:ma znam, ja se zafrkavam malo da ne bude sve tako crno
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Zlatko Viščević - fantazijske novčanice
» €URO NOVČANICE
» NOVČANICE BOSNE & HERCEGOVINE 2007 GODINE
» Duple novčanice
» Zamjenske novcanice
» €URO NOVČANICE
» NOVČANICE BOSNE & HERCEGOVINE 2007 GODINE
» Duple novčanice
» Zamjenske novcanice