Zlatko Viščević - fantazijske novčanice
3 posters
Stranica 1 / 1.
Zlatko Viščević - fantazijske novčanice
Jedan od mojih hobija je i dizajn fantazijskih novčanica s napomenom da ja najviše radim redizajne postojećih novčanica ili kombiniram elemente više novčanica da dobijem novu. Pod zadnje mi se najviše sviđaju novčanice dolarskog stila, pa ono što radim je u tom stilu.
Nedavno sam "dizajnirao" 2 novčanice Kraljevine Jugoslavije: 5 i 50 dinara 1.12.1929.
Ono što napravim volim i otisnuti, jer ako ostane samo na monitoru, to nije to. Tako da bi i ove novčanice mogle nakon nekog vremena u štampu. Naravno, bez ovog pretiska SPECIMEN.
Nedavno sam "dizajnirao" 2 novčanice Kraljevine Jugoslavije: 5 i 50 dinara 1.12.1929.
Ono što napravim volim i otisnuti, jer ako ostane samo na monitoru, to nije to. Tako da bi i ove novčanice mogle nakon nekog vremena u štampu. Naravno, bez ovog pretiska SPECIMEN.
Re: Zlatko Viščević - fantazijske novčanice
Ne znam kako mi je ovaj post promaknuo još od 01.04...
Super su mi sve novčanice, a naročito ova prva od 50 dinara.
U kojem programu to radite?
Gost- Gost
Rango je napisao/la:Ne znam kako mi je ovaj post promaknuo još od 01.04...
Paint Shop Pro + još par nekih programa koji mi usput pomažu.
U planu imam još neke novčanice, ovo su samo brzinske verzije. Za svaku mi je trebao cca 1-2 dana rada.
S time da ja idem za time da te radove otisnem, ne volim da ostane samo na kompjuteru, nego želim da se to "konzumira" i u papirnatom obliku.
S time da ja idem za time da te radove otisnem, ne volim da ostane samo na kompjuteru, nego želim da se to "konzumira" i u papirnatom obliku.
Prijedlog za biznis:
Isprintajte novcanice i prilozite ih novom izdanju kataloga.
Inace ostavite jednog Broza za mene (i katalog, naravno).
bye
Almin
Isprintajte novcanice i prilozite ih novom izdanju kataloga.
Inace ostavite jednog Broza za mene (i katalog, naravno).
bye
Almin
almingbg- Broj postova : 168
Kod Tita postoji samo avers. Revers još nisam dovršio. S time da računam i na aversu napraviti neke izmjene.
Kada smo već kod toga: da li netko ima u kolekciji 1000 dinara 1946 u UNC ili barem XF kvaliteti? Moja je nažalost VF, a trebala bi mi dobra slika - barem 1200 dpi. Ako netko ima, molio bih da mi pošalje (zviscevic@gmail.com).
U znak zahvale dobit će par "Tita" kad ih odštampam. Inače, štampa ide na offsetu, ako printam to nije to.
Kada smo već kod toga: da li netko ima u kolekciji 1000 dinara 1946 u UNC ili barem XF kvaliteti? Moja je nažalost VF, a trebala bi mi dobra slika - barem 1200 dpi. Ako netko ima, molio bih da mi pošalje (zviscevic@gmail.com).
U znak zahvale dobit će par "Tita" kad ih odštampam. Inače, štampa ide na offsetu, ako printam to nije to.
Pokusacu ja veceras, ako niko ne bude brzi.
bye
Almin
bye
Almin
almingbg- Broj postova : 168
Evo slika ne trebaju mi vaše novčanice evo vam slika besplatno:
Zadnja promjena: numizmatika; sri tra 06, 2011 12:47 pm; ukupno mijenjano 1 put.
numizmatika je napisao/la:Evo slika ne trebaju mi vaše novčanice evo vam slika besplatno:
Niste pročitali što sam naveo: TREBAJU MI SLIKE U REZOLUCIJI OD BAREM 1200 dpi. Ovo sa numismondo.com sam mogao skinuti i sam.
Oprostite na nesporazumu.Nemam te slike neka vam posalje kolega almin
Pozdrav
Pozdrav
Similar topics
» Goran Mihalj - fantazijske novčanice
» Doprinosi, ispravke i pomoc katalogu Viscevic
» NOVČANICE BOSNE & HERCEGOVINE 2007 GODINE
» €URO NOVČANICE
» Zamjenske novčanice
» Doprinosi, ispravke i pomoc katalogu Viscevic
» NOVČANICE BOSNE & HERCEGOVINE 2007 GODINE