Suvenir kovanica „150. obljetnica rođenja Franje Krežme“ u izdanju Numizmatičkog društva „Castua“
2 posters
Stranica 1 / 1.
Suvenir kovanica „150. obljetnica rođenja Franje Krežme“ u izdanju Numizmatičkog društva „Castua“
http://hrvatskanumizmatika.blog.hr/2012/04/1630532316/suvenir-kovanica-150-obljetnica-rodenja-franje-krezme-u-izdanju-numizmatickog-drustva-castua.html
http://hrvatskanumizmatika.blog.hr/2012/04/1630532316/suvenir-kovanica-150-obljetnica-rodenja-franje-krezme-u-izdanju-numizmatickog-drustva-castua.html
Re: Suvenir kovanica „150. obljetnica rođenja Franje Krežme“ u izdanju Numizmatičkog društva „Castua“
Stiglo danas mojih 10% tiraža, hvala! Izrada je vrhunska, svaka cast kovnici. Kako sam se i bojao nezgrapna mi je ovako velika, mozda da se na standardnih 38mm islo...inace sve super.
natko- Broj postova : 259
Re: Suvenir kovanica „150. obljetnica rođenja Franje Krežme“ u izdanju Numizmatičkog društva „Castua“
Fino kako je netko s foruma prodaje po 40 kuna. Tocno za 8 kuna zarade od kovnicke cijene...ljudi moji, 100 komada... križara je bilo 300 pa se sad prodaju vanka po 80ak dolara...ne znam ni ja kako ali idu.
natko- Broj postova : 259
Similar topics
» Suvenir kovanica „Papa Benedikt XVI“ u izdanju Numizmatičkog društva „Castua“
» Suvenir kovanica „Raketna topovnjača Kralj Petar Krešimir IV.“ u izdanju Numizmatičkog društva „Castua“
» Obavijesti Numizmatičkog društva "Castua" - Kastav
» Škuda 1978. - 50 godina Hrvatskog Numizmatičkog Društva
» Vaši prijedlozi za novu suvenir kovanicu ND Castua
» Suvenir kovanica „Raketna topovnjača Kralj Petar Krešimir IV.“ u izdanju Numizmatičkog društva „Castua“
» Obavijesti Numizmatičkog društva "Castua" - Kastav
» Škuda 1978. - 50 godina Hrvatskog Numizmatičkog Društva
» Vaši prijedlozi za novu suvenir kovanicu ND Castua
Stranica 1 / 1.