Euro probe
4 posters
Stranica 1 / 1.
Re: Euro probe
Imam ja te dvije makedonske. Lijepi su skroz za razliku od vecine. Postat cu sutra trebam iskopat. Ili zdravko ako ce stavit, njemu sam slao.
Nazalost, hrvatske trazim vec par godina i nikako po nekoj pristojnoj cijeni...
natko- Broj postova : 259
natko je napisao/la:Imam ja te dvije makedonske. Lijepi su skroz za razliku od vecine. Postat cu sutra trebam iskopat. Ili zdravko ako ce stavit, njemu sam slao.
Ajde, molim te, to bi mi baš trebalo. Hvala!
U rubrici "ostalo" imaš upute kako se postavljaju slike na forum.
Mislim da se trebaš odlogirati iz Image Shacka i koristiti ovaj www.servimg.com koji je puno bolji (i automatski postavljen na forumu).
Hvala za slike.
Da li možda imaš kovanice iz serije: xeros-europ?
Hvala za slike.
Da li možda imaš kovanice iz serije: xeros-europ?
Evo pojavile se na aukcijama euro probe Srbije i Makedonije pa ako nekoga zanima:
Srbija 2005:
http://www.aukcije.hr/item.php?id=1306551
Makedonija 2004:
http://www.aukcije.hr/item.php?id=1306560
Srbija 2005:
http://www.aukcije.hr/item.php?id=1306551
Makedonija 2004:
http://www.aukcije.hr/item.php?id=1306560
MinesweePer- Broj postova : 259
Da i cijena im je...ne vjerujem da ce se prodat!
Oko koliko se uopće kreće cijena tih europroba?
MinesweePer- Broj postova : 259
Upravo kupio hrvatsku! Nakon 2 godine trazenja...doduse platio sam 19 dolara, ali bas me briga! Inace bi placao oko 10-12 ako su u "originalnom" setu - blister, a pojedinacno se mogu naci po 5-6 dolara u nekim pakiranjima...nije da nesto vrijede, niti su mi zanimljiva osim ex-Yu, divlja su to izdanja, ima svega...cak i Mongolije, Indonezije...ali Hrvatsku mi je svakako zanimljivo imat.
Ne znam tko je autor ovih makedonskih, ali ne postoji ni 1% šanse da bi ove ikad ovako izgledale. Pa oni neće ući zbog Grčke još 100 godina u EU zbog imena, a još kad bi stavili ove simbole.... neću ni da pomislim....
Gost- Gost
Euro probe najčešće izrađuju firme na osnovi predložaka koji nemaju veze s državom na koju se odnose. U većini slučajeva se to radi samo tako da se nešto napravi da se proda.
In ravno zaradi tega je izraz "Euro probe" popolnoma zgrešen in zavajajoč.zviscevic je napisao/la:Euro probe najčešće izrađuju firme na osnovi predložaka koji nemaju veze s državom na koju se odnose. U većini slučajeva se to radi samo tako da se nešto napravi da se proda.
To so izključno privatne izdaje za prodajo zbiralcem (namenoma nisem napisal "numizmatikom").
Vito- Broj postova : 83
Vito je napisao/la:
In ravno zaradi tega je izraz "Euro probe" popolnoma zgrešen in zavajajoč.
To so izključno privatne izdaje za prodajo zbiralcem (namenoma nisem napisal "numizmatikom").
Apsolutno ste u pravu, naziv "euro probe" bi mogle značiti kao probni otkovi euro kovanica, o čemu ovdje nije riječ. Dakle radi se o "pseudoeuru".
Uspio sam nabaviti i drugi set hrvatskih fantazijskih eura, onaj iz 2003, od cega je sve krenulo. Samo 14 eura u kutiji! A ti prvi, kvalitetnije izrade su inace mnogo skuplji od ovih sugavih sto su se kasnije tko zna gdje radili, a Hrvatsku jos nisam prije vidio osim pojedinacno pokoji komad...
Similar topics
» PROBE 1999. god.
» Ilinden - probe u srebru
» euro pattern / test coin / i sl.
» Euro kovanice
» 2 euro prigodne kovanice
» Ilinden - probe u srebru
» euro pattern / test coin / i sl.
» Euro kovanice
» 2 euro prigodne kovanice
Stranica 1 / 1.