Prigodne novčanice tolara - 10 godina Banke SLovenije
2 posters
Stranica 1 / 1.
Prigodne novčanice tolara - 10 godina Banke SLovenije
nabavio sam nedavno ovu novčanicu u unc kvaliteti http://www.banknote.ws/COLLECTION/countries/EUR/SLV/SLV0025.htm
budući da ih na tržištu baš i nisam viđao osim u onom prigodnom folderu ima li itko ikakve naznake vrijednosti te novčanice.
Hvala!
budući da ih na tržištu baš i nisam viđao osim u onom prigodnom folderu ima li itko ikakve naznake vrijednosti te novčanice.
Hvala!
MinesweePer- Broj postova : 259
Re: Prigodne novčanice tolara - 10 godina Banke SLovenije
U katalogu Andrej Potočnik Stanislav Štiblar - DENAR NA SLOVENSKEM iz 2008. godine cijena za UNC je 10 eura. Isto navodi i Viščević. Slovenci na aukcijama za lošije kvalitete traže i više. Po katalogu pretisnuto je samo 10000 komada serije SU od toga koliko sam shvatio 1000 komada u setu.
zlaja- Broj postova : 373
Re: Prigodne novčanice tolara - 10 godina Banke SLovenije
Pa fino onda, ja je na sajmu nabavio za 20 kn
MinesweePer- Broj postova : 259
Similar topics
» Novi numizmatički katalog: Kovanice i novčanice Jugoslavije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije – 2. izdanje, 2011.
» Prikaz numizmatičkog kataloga "Kovanice i novčanice Jugoslavije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije – 2. izdanje, 2011." u časopisu "Münzen & Sammeln"
» 2 euro prigodne kovanice
» Vaš ponos - numizmatika
» Sretna Nova godina
» Prikaz numizmatičkog kataloga "Kovanice i novčanice Jugoslavije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije – 2. izdanje, 2011." u časopisu "Münzen & Sammeln"
» 2 euro prigodne kovanice
» Vaš ponos - numizmatika
» Sretna Nova godina
Stranica 1 / 1.