BONOVI ZA OTKUP FNRJ 1951.
4 posters
Stranica 1 / 1.
Re: BONOVI ZA OTKUP FNRJ 1951.
Dali su ovi od 1, 5 i 10 neke varijante ili su duplikati
braman- Broj postova : 109
Zmago Jelincic u svom katalogu ne navodi nikakve varijante, samo 9 apoena 1-1000 dinara.
Bonovi su odštampani samo na aversu.
Bonovi su odštampani samo na aversu.
almingbg- Broj postova : 168
braman je napisao/la:Dali su ovi od 1, 5 i 10 neke varijante ili su duplikati
Nisu samo je porijeklo drukčije, a i odgovara mi takav raspored u albumu.
austro- Broj postova : 37
Molim da se slike dalje ne iskorištavaju za daljnju distribuciju.[/quote]
To je u redu. Svako ima pravo da sa svojim objavljenim slikama radi što hoće, no kako da Vaše slike iskoristim za daljnju distribuciju kada su u slaboj rezoluciji. Mnogo bolje slike se nađu na internetu. Što se mene tiće slike koje ja postavim su slobodne za sve korisnike foruma i slobodno ih mogu koristiti u bilo koje svrhe, a ja nastojim da ih postavim u što boljoj rezoluciji (da se ipak mogu raspoznati neke pojedinosti na njima) upravo radi toga.
To je u redu. Svako ima pravo da sa svojim objavljenim slikama radi što hoće, no kako da Vaše slike iskoristim za daljnju distribuciju kada su u slaboj rezoluciji. Mnogo bolje slike se nađu na internetu. Što se mene tiće slike koje ja postavim su slobodne za sve korisnike foruma i slobodno ih mogu koristiti u bilo koje svrhe, a ja nastojim da ih postavim u što boljoj rezoluciji (da se ipak mogu raspoznati neke pojedinosti na njima) upravo radi toga.
zlaja- Broj postova : 373
Similar topics
» Bonovi za benzin, dizel, loz- i motorno ulje
» Bonovi za topli obrok
» bonovi za hleb/kruh
» Sarajevski ratni bonovi
» ORIGINALNI I KRIVOTVORINI BONOVI 0,10 DM, 0,20 DM, 0,50 DM, 1 DM, 2 DM, 5 DM I 10 DM PB TRAVNIK
» Bonovi za topli obrok
» bonovi za hleb/kruh
» Sarajevski ratni bonovi
» ORIGINALNI I KRIVOTVORINI BONOVI 0,10 DM, 0,20 DM, 0,50 DM, 1 DM, 2 DM, 5 DM I 10 DM PB TRAVNIK
Stranica 1 / 1.