Zlatnik Papa Ivan pavao II
4 posters
Stranica 1 / 1.
Zlatnik Papa Ivan pavao II
Zlatnik Papa Ivan Pavao II. Iz 1994 God.
7g, finoca 986/000, promjer 25 mm napravljeno ih je samo 3000 kom.
Kostao je 2500 kn za kupiti od NBZ-a
Re: Zlatnik Papa Ivan pavao II
Kostao je u originalu i 1300 kuna, do ne tako davno... Svi nasi srebrnjaci i zlatnici su kostali 30% vise od nominalne vrijednosti sto je jednako porezu na luksuz. Naravno tu ulazi i pakiranje i sve. Sad su to preformulirali, pa da ne bude porez na porez podigli osnovne cijene svega i jos nabili Pizdariju Državne Vlasti.
Cijene sirovina su se digle, za razliku recimo od susjedne Slovenije gdje su ostavili jeftino pa se odmah razgrabilo cim se vidilo da ce narast cijene. Ja sam isto za to da drzava zaradi prije nego pojedinac, pogotovo na svojim rezervama zlata ili srebra, ali ne treba opet pretjerivati pa 0,5g naplacivati 670 kuna ili koliko je vec ovo novo...
Cijene sirovina su se digle, za razliku recimo od susjedne Slovenije gdje su ostavili jeftino pa se odmah razgrabilo cim se vidilo da ce narast cijene. Ja sam isto za to da drzava zaradi prije nego pojedinac, pogotovo na svojim rezervama zlata ili srebra, ali ne treba opet pretjerivati pa 0,5g naplacivati 670 kuna ili koliko je vec ovo novo...
natko- Broj postova : 259
Similar topics
» Zlatnik "KRALJ TOMISLAV"
» Kako razlikovati pravi zlatnik od lažnoga
» Zlatnik Carlo Alberto – 20 Lira (1838.)
» Izašli su novi HNB zlatnik 2012. i srebrnjak 2011.
» Suvenir kovanica „Papa Benedikt XVI“ u izdanju Numizmatičkog društva „Castua“
» Kako razlikovati pravi zlatnik od lažnoga
» Zlatnik Carlo Alberto – 20 Lira (1838.)
» Izašli su novi HNB zlatnik 2012. i srebrnjak 2011.
» Suvenir kovanica „Papa Benedikt XVI“ u izdanju Numizmatičkog društva „Castua“
Stranica 1 / 1.