Dubrovačka numizmatika
3 posters
Stranica 1 / 1.
Dubrovačka numizmatika
Pod zadnje sam se zainteresirao malo za dubrovačku numizmatiku.
Tko sa foruma ovo skuplja?
Zamolba: da li možete postaviti slike MINCI iz svoje kolekcije? Radim jedno istraživanje.
Tko sa foruma ovo skuplja?
Zamolba: da li možete postaviti slike MINCI iz svoje kolekcije? Radim jedno istraživanje.
Re: Dubrovačka numizmatika
Ja
Na posljednjoj aukciji barac-pervan ima minca u odlicnom stanju, samo je i cijena malo...
Ja je necu bidati
Usput, molio bi ljude dobre volje da mi ne bidaju ovu perperu s lagano odgrizenim rubom, ali ionako ce biti zainteresiranih mislim, pocetna cijena je dosta niska.
Na posljednjoj aukciji barac-pervan ima minca u odlicnom stanju, samo je i cijena malo...
Ja je necu bidati
Usput, molio bi ljude dobre volje da mi ne bidaju ovu perperu s lagano odgrizenim rubom, ali ionako ce biti zainteresiranih mislim, pocetna cijena je dosta niska.
natko- Broj postova : 259
Minca realizirana za 250 eura ili sa troškovima 296,25 eura.
Moram priznati da nisam očekivao da će biti baš toliko.
Moram priznati da nisam očekivao da će biti baš toliko.
austro- Broj postova : 37
Istina, mislio sam da se nece ni prodati. Nisam je vidio uzivo, ali vjerojatno je bolja nego izgleda, bas se i gda Barac zalila kako su slike jako tamne i plitke ispale ovaj put. Onaj stari vizlin je prekrasan u stvarnosti, iako na slici nije nesto. Dubrovnik je imao puno zainteresiranih ove godine, telefonski su otisli vecina, za ove rjedje je bilo zestoko. Bar sam ja svoju perperu dobio i par izvrsnih dinara
Ja imam svega 6 komada Dubrovnika u zbirci.
Similar topics
» Novčanice sa žigom TITO
» Vaš ponos - numizmatika
» Numizmatika u Beogradu
» Numizmatika i filatelija u Mulleru
» Jugoslavenska, crnogorska i srpska numizmatika na 10. aukciji aukcijske kuće Maisson Palombo
» Vaš ponos - numizmatika
» Numizmatika u Beogradu
» Numizmatika i filatelija u Mulleru
» Jugoslavenska, crnogorska i srpska numizmatika na 10. aukciji aukcijske kuće Maisson Palombo
Stranica 1 / 1.