Jugoslavenska, crnogorska i srpska numizmatika na 10. aukciji aukcijske kuće Maisson Palombo
4 posters
Stranica 1 / 1.
Jugoslavenska, crnogorska i srpska numizmatika na 10. aukciji aukcijske kuće Maisson Palombo
http://hrvatskanumizmatika.blog.hr/2011/12/1629733817/jugoslavenska-crnogorska-i-srpska-numizmatika-na-10-aukciji-aukcijske-kuce-maisson-palombo.html
http://hrvatskanumizmatika.blog.hr/2011/12/1629733817/jugoslavenska-crnogorska-i-srpska-numizmatika-na-10-aukciji-aukcijske-kuce-maisson-palombo.html
Re: Jugoslavenska, crnogorska i srpska numizmatika na 10. aukciji aukcijske kuće Maisson Palombo
Moram naci i 2 dinara, negdje sam ih zaturio... Kakva je vaša procjena stanja ovih kovanica?
dule1238- Broj postova : 15
Re: Jugoslavenska, crnogorska i srpska numizmatika na 10. aukciji aukcijske kuće Maisson Palombo
Bome su se fino prodali. Ne razumijem lot 1095, u cemu je stvar?
Dule, 50 para Fine, 1 dinar VF, s tim da izgledaju cisceni.
Dule, 50 para Fine, 1 dinar VF, s tim da izgledaju cisceni.
natko- Broj postova : 259
Nisu cisceni 100 %. Ne volim ciscenje i izglancane kovanice.
A ni ja ne razumijem ovaj lot 1095. Ne izgledaju posebno. Mislim da ih je relativno puno otkovano... Kužim one gore i dole ali bas ovaj od jednog dinara je isti ko ovaj moj...
A ni ja ne razumijem ovaj lot 1095. Ne izgledaju posebno. Mislim da ih je relativno puno otkovano... Kužim one gore i dole ali bas ovaj od jednog dinara je isti ko ovaj moj...
dule1238- Broj postova : 15
Slažem se sa natkovom procjenom kvaliteta - 50 para fine (nema kose, izlizano uho), 1 dinar vf (malo vise detalja vidljivo).
I meni 1 dinar izgleda kao da je ciscen - tesko je reci bez kovanice u ruci. Možda su linije na kovanici samo ogrebotine...
I meni 1 dinar izgleda kao da je ciscen - tesko je reci bez kovanice u ruci. Možda su linije na kovanici samo ogrebotine...
almingbg- Broj postova : 168
Similar topics
» Jelačićev „forint“ na aukciji numizmatičke kuće Künker:
» Novčanice sa žigom TITO
» Rariteti jugoslavenske numizmatike na nadolazećoj aukciji Künker
» Numizmatika u Beogradu
» Vaš ponos - numizmatika
» Novčanice sa žigom TITO
» Rariteti jugoslavenske numizmatike na nadolazećoj aukciji Künker
» Numizmatika u Beogradu
» Vaš ponos - numizmatika
Stranica 1 / 1.