DALI STVARNO TOLIKO VRIJEDI - 1 CENT euro
5 posters
Stranica 1 / 1.
DALI STVARNO TOLIKO VRIJEDI - 1 CENT euro
Veoma volim numizmatiku i u ovim mojim staračkim danima jedina mi je stvarna zanimacija, ali jednostavno nemogu shvatiti da ova kovanica toliko vrijedi to jest da neko može toliko tražiti za samo jednu kovanicu od običnog materijala, poštujem da se nediskutira o cijenama ali ako nešto nema smisla onda isto tako mislim da to treba reći, samo milon i po dolara!
http://cgi.ebay.com/much-does-dream-cost-/170595686425?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27b84b9819
goga1952- Broj postova : 27
Re: DALI STVARNO TOLIKO VRIJEDI - 1 CENT euro
goga1952 je napisao/la:
Veoma volim numizmatiku i u ovim mojim staračkim danima jedina mi je stvarna zanimacija, ali jednostavno nemogu shvatiti da ova kovanica toliko vrijedi to jest da neko može toliko tražiti za samo jednu kovanicu od običnog materijala, poštujem da se nediskutira o cijenama ali ako nešto nema smisla onda isto tako mislim da to treba reći, samo milon i po dolara!
http://cgi.ebay.com/much-does-dream-cost-/170595686425?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27b84b9819
Malo ste ovo preozbilno shvatili. Nije da čovjek prodaje cent za tu cifru zato što toliko vrijedi, nego želi da mu se ostvari san i da mu netko za to plati toliki iznos.
Nedavno se na YouTube-u vrtio video u kojem glavni protagonist traži od svjetskih bogataša da mu daju milijun dolara... proziva sve redom od Billa Gatesa pa na dalje. Nije dao razlog zašto da mu daju (eventualno za neku svrhu), nego tek tako - bezveze. Video je postao vrlo popularan i... čovjek je dobio milijun usd od jednog bogataša kojemu se dopalo to kako čovijek direktno traži novac.
Dok je ovaca bice i vune.
bye
Almin
bye
Almin
almingbg- Broj postova : 168
Dobra baza u svakom slucaju Treba biti originalan i zato je ta originalnost i uspjela tom s youtuba
natko- Broj postova : 259
očito ljudima niti miljunčić nije dovoljan pa sad traže još i više
MinesweePer- Broj postova : 259
Similar topics
» 1 cent 2002 godina njemačka-od materijala kao 10,20 i 50 centi
» Euro kovanice
» Izgled hrvatskih euro kovanica
» 2 euro prigodne kovanice
» Finska 2 Euro cc 2004
» Euro kovanice
» Izgled hrvatskih euro kovanica