Srebrnjaci u boji
4 posters
Stranica 1 / 1.
Srebrnjaci u boji
Naišao sam na netu na srebrnjake u boji, pozlaćene i sl. i moram priznati da mi se jako sviđaju.
Vidim da ih Australija dosta izrađuje, a zanima me da li ih i koja nama bliža ili ikoja EU zemlja izrađuje?
evo primjera:
Vidim da ih Australija dosta izrađuje, a zanima me da li ih i koja nama bliža ili ikoja EU zemlja izrađuje?
evo primjera:
MinesweePer- Broj postova : 259
Re: Srebrnjaci u boji
Meni osobno je to nakaradno, ali tko voli nek izvoli.
Ima tu još kovanica s komadićem jantara, meteorita, u obliku gitare, auta, sve u boji. Malo mi je to... ono.
Meni su najdraže kovanice iz 19 st. To je onda imalo neki čar i finoću izrade, ovo što se danas radi mi je malo pretjerano.
Ima tu još kovanica s komadićem jantara, meteorita, u obliku gitare, auta, sve u boji. Malo mi je to... ono.
Meni su najdraže kovanice iz 19 st. To je onda imalo neki čar i finoću izrade, ovo što se danas radi mi je malo pretjerano.
Ja se slažem s prethodnim komentarom. Nije da su mi te u boji strašno odbojne, ali to za mene nije kovanica. To je cirkus Kolorado! Nisam fan kovanica, al su mi ove ruske od 10 rubalja TOP!
Gost- Gost
Isto nisam bas ljubitelj tih, kicasto previse! Kad se pogleda prekrasni americki silver eagle unisten bojanjem...
Samo je nekoliko kovanica bilo u opticaju s bojom, prva od njih je 25 Kanadskih centi 2004. Mene samo te zanimaju, jer globalno ne skupljam NCLT, uz to nisu pretjerano obojene, samo crvena ruža tako da u redu izgleda, cak zanimljivo kad se posloze s ostalima.
Samo je nekoliko kovanica bilo u opticaju s bojom, prva od njih je 25 Kanadskih centi 2004. Mene samo te zanimaju, jer globalno ne skupljam NCLT, uz to nisu pretjerano obojene, samo crvena ruža tako da u redu izgleda, cak zanimljivo kad se posloze s ostalima.
natko- Broj postova : 259
ni meni se nesviđaju kovanice u boji.kovanica ko kovanica šta se tu ima više komplicirat
npr.ove kanadske kovanice skroz je nepotrebna boja na njima
npr.ove kanadske kovanice skroz je nepotrebna boja na njima
Similar topics
» Srebrnjaci i zlatnici bez certifikata
» Srebrnjaci - Mediteranske igre 1979
» Novi srebrnjaci i zlatnici povodom 200. obljetnice rođenja Josipa Jurja Strossmayera
» Srebrnjaci - Mediteranske igre 1979
» Novi srebrnjaci i zlatnici povodom 200. obljetnice rođenja Josipa Jurja Strossmayera
Stranica 1 / 1.