Hrvatska numizmatika
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pravila ponašanja na forumu

Go down

Pravila ponašanja na forumu  Empty Pravila ponašanja na forumu

Postaj  zviscevic čet vel 17, 2011 8:48 pm

1. Forum „Hrvatska numizmatika“ je službeni forum Hrvatskog numizmatičkog kluba namjenjen raspravama o numizmatičkim i srodnim temama. Teme koje se ne tiču numizmatike će biti uklonjene s foruma.

2. Forum „Hrvatska numizmatika“ je javno vidljiv. U postavljanju tema i raspravama mogu sudjelovati samo registrirani korisnici. Registracija korisnika je dobrovoljna i besplatna. Za registraciju je potrebna valjana e-mail adresa. Korisnikom foruma se postaje po odobrenju zahtjeva za registraciju od strane administratora. Administrator ima pravo uskratiti registraciju bez obrazloženja.

3. Jedna osoba može imati samo jedan korisnički račun i korisničko ime. U slučaju zlouporabe, svi računi korisnika biti će uklonjeni.

4. Jezik raspravljanja na forumu je u pravilu hrvatski. U raspravama se korisnici mogu služiti i drugim srodnim jezicima za koje je uobičajeno da su razumljivi hrvatskim korisnicima (srpski, slovenski i sl.), kao i engleskim jezikom. Postove treba pisati latiničnim pismom.

5. Kod citiranja tuđih radova, potrebno je navesti izvor.

6. Svu odgovornost za objavljeni sadržaj isključivo snose korisnici koji su objavili taj sadržaj.

7. Postovi koji se odnose na određenu temu, moraju se objaviti u rubrikama koje se odnose na tu temu. Ukoliko post ne odgovara ni jednoj rubrici, mora se objaviti u rubrici „Ostalo“.

8. Međusobna komunikacija između članova o temama koje se ne tiču ostalih korisnika foruma mora se odvijati putem privatnih poruka.

9. Slike koje se objavljuju na forumu moraju veličinom odgovarati postavljenim okvirima.

10. Svi korisnici foruma dužni su se pridržavati općih pravila bontona prilikom raspravljanja.

11. Zabranjeno je optuživanje drugih korisnika foruma (i trećih osoba) bez odgovarajućih dokaza; međusobno osobno obračunavanje; vrijeđanje po svim mogućim osnovama; raspirivanje netrpeljivosti; omalovažavanje; vulgarno izražavanje; objavljivanje lažnih tvrdnji; poticanje na počinjenje kaznenih djela i sl.

12. Svi korisnici foruma dužni su se predstaviti ostalim članovima u rubrici „Predstavljanje članova“ prije nego što počinju objavljivati svoje postove.

13. Nije dozvoljeno komercijalno oglašavanje izvan za to predivđenih rubrika.

14. Administrator foruma ima pravo ukloniti pojedine teme sa foruma, kao i opomenuti, privremeno i trajno isključiti korisnike koji se ne pridržavaju ovih pravila ponašanja i bontona.

15. Administrator foruma ima pravo po vlastitom nahođenju pojedinim korisnicima dozvoliti odstupanja od ovih pravila, ako procijeni da za to postoji opravdanih razlog. Administrator nije dužan pojašnjavati svoje odluke.

16. Administrator foruma može u svakom trenutku, bez prethodne najave izmjeniti ova pravila i objaviti ih u za to predviđenoj rubrici.
zviscevic
zviscevic
Admin

Broj postova : 749
Join date : 12.02.2011
Lokacija : Kastav, Hrvatska

http://www.monetalis.hr

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.