KOPIJE NEIZDANIH NOVČANICA
Stranica 1 / 1.
KOPIJE NEIZDANIH NOVČANICA
Danas sam primio kopije novčanica koje nisu izdate i postoje u jednom ili par primjeraka te rekonstrukciju novčanice od 2 lire. Izrada je jako dobra i na njima postoji, za razliku rekonstrukcije novčanice od 2 lire o kojoj smo raspravljali na forumu, oznaka da se radi o kopiji.
Po mom osobnom mišljenju vrlo je pohvalno što se netko upustio u izradu kopija novčanica koje je teško nabaviti i ja sam ih rado stavio u svoju zbirku novčanica u album pod nazivom reprinti i kopije novčanica. Sa slika iz pojedinih časopisa teško je razaznati pojedine detalje dok se sa ovakvih novčanica, ako su kvalitetno urađene, mogu detaljnije proučavati detalji.
I dalje savjetujem da se izrada takvih novčanica svakako obilježi oznakom kopija kako se kolekcionari ne bi dovodili u zabunu o čemu se radi.
Savjetovao bih i ostalim članovima foruma (ovo nije reklama) da također u svoje zbirke uvrste ovakve novčanice jer originale teško da će ikada posjedovati.
Novčanice možete nabaviti na adresi
http://www.cbm-store.com/
ili se obratite direktno Zlatku Viščević preko foruma (opet napominjem da ovo nije reklama nego moj osobni prijedlog).
Po mom osobnom mišljenju vrlo je pohvalno što se netko upustio u izradu kopija novčanica koje je teško nabaviti i ja sam ih rado stavio u svoju zbirku novčanica u album pod nazivom reprinti i kopije novčanica. Sa slika iz pojedinih časopisa teško je razaznati pojedine detalje dok se sa ovakvih novčanica, ako su kvalitetno urađene, mogu detaljnije proučavati detalji.
I dalje savjetujem da se izrada takvih novčanica svakako obilježi oznakom kopija kako se kolekcionari ne bi dovodili u zabunu o čemu se radi.
Savjetovao bih i ostalim članovima foruma (ovo nije reklama) da također u svoje zbirke uvrste ovakve novčanice jer originale teško da će ikada posjedovati.
Novčanice možete nabaviti na adresi
http://www.cbm-store.com/
ili se obratite direktno Zlatku Viščević preko foruma (opet napominjem da ovo nije reklama nego moj osobni prijedlog).
zlaja- Broj postova : 373
Similar topics
» Talijanske kopije velikih srebrnjaka
» Falsifikati novcanica
» 1 HRD - najrjeđa novčanica u Hrvata?
» Srbija - Novčanica od 2.000 dinara
» Kvaliteta/gradacija novčanica UNC XF VF VG
» Falsifikati novcanica
» 1 HRD - najrjeđa novčanica u Hrvata?
» Srbija - Novčanica od 2.000 dinara
» Kvaliteta/gradacija novčanica UNC XF VF VG
Stranica 1 / 1.