U kojim programima radite knjige ili brošure?
2 posters
Stranica 1 / 1.
U kojim programima radite knjige ili brošure?
Odlučio sam napraviti svoju knjigu i brošuru ali neznam koji je program najbolji za izradu.Ako gospodin Zlatko mi može reć u kojem je on radio programu knjigu bilo bi mi drago.
Re: U kojim programima radite knjige ili brošure?
numizmatika je napisao/la: Odlučio sam napraviti svoju knjigu i brošuru ali neznam koji je program najbolji za izradu.Ako gospodin Zlatko mi može reć u kojem je on radio programu knjigu bilo bi mi drago.
MS Publisher. Poluprofesionalni, a user-friendly alat. Dio je MS Office paketa.
Svaka ti čast na ovome poduhvatu.
O čemu pripremaš knjigu?
numizmatici (jugoslavija i sve njene bivše zemlje) i brošuru o numizmatici,inače sam radio u Wordu a adobe indesign nisam mogao platiti pa sam sada pitao gdje još napraviti
numizmatika je napisao/la:numizmatici (jugoslavija i sve njene bivše zemlje) i brošuru o numizmatici,inače sam radio u Wordu a adobe indesign nisam mogao platiti pa sam sada pitao gdje još napraviti
Ako radiš knjigu koja ima pretežno tekst, onda možeš i u Wordu. A ako ima puno slika, morat ćeš neki zahtjevniji program (kao ovaj gore). Ako pripremaš slike u Wordu, ne ispadnu dobro u tisku.
molim vas možette li mi reći gjde vi izrađivate naslovnicu knjige
numizmatika je napisao/la:molim vas možette li mi reći gjde vi izrađivate naslovnicu knjige
Isti program.
hvala samo ja imam word,powerpoint,excel i outlook pa znate li vi gdje im skinit sa interneta publisher pozdrav
numizmatika je napisao/la:hvala samo ja imam word,powerpoint,excel i outlook pa znate li vi gdje im skinit sa interneta publisher pozdrav
Takve stvari ne mogu bit tema na forumu.
Stranica 1 / 1.